Bug Tracker

Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 8 years ago

#7140 closed bug (invalid)

JQuery testsuite results aren't consistent

Reported by: kcomkar Owned by:
Priority: undecided Milestone: 1.4.3
Component: unfiled Version: 1.4.2
Keywords: Cc: omkar.chandrasekhar@…, ext-omkar.chandrasekhar@…
Blocked by: Blocking:

Description

Build Details: =============

JQuery Testsuite http://swarm.jquery.org/git/jquery/test/ on 11th October 2010, 11:40 AM IST (GMT +5:30)

Description: ===========

Varying results are observed upon executing tests at http://swarm.jquery.org/git/jquery/test/ ; multiple times on safari browser one after the other, with a gap of 1 minute each.

Steps to reproduce: ==================

Test Steps:


  1. Launch the browser
  2. Open the URL " http://swarm.jquery.org/git/jquery/test/ "
  3. Make a note of test results mentioned at the bottom of the page.
  4. Go to step 1, such that the tests run thrice atleast.

Expected Output:


  1. Browser launches with a blank page.
  2. A set of tests start to run, and may take 5 to 10 minutes to complete.
  3. Pass rate should be 100% (i.e., No.OfPass/TotalTests should be 1)
  4. Re-open the url in the same browser window-tab instance, without using "refresh".

Actual Output:


Results in step 3 vary for all the tests. Run-1: 23 failures were observed Run-1: 0 failures were observed Run-3: 1 failure was observed

Other Information: ================= Tests were run on Safari Browser version 5.0(7533.16) It was ensured that browser is in afresh state i.e., as if it's new installation; before running first round of test.

Change History (1)

comment:1 Changed 9 years ago by snover

Resolution: invalid
Status: newclosed

Thank you for your report, but I’m not sure what to do with this. If you are experiencing a specific bug, please open a new ticket with that bug.

Note: See TracTickets for help on using tickets.