Bug Tracker

Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#11980 closed bug (invalid)

Por qué el método load no funciona en jquery 1.5.1

Reported by: hugoamlo Owned by: hugoamlo
Priority: low Milestone: None
Component: ajax Version: 1.7.2
Keywords: Cc:
Blocked by: Blocking:

Description

Estoy usando Visual Studio 2010 el cual incluye la versión 1.5.1 sin embargo al tratar de usar el método load este no funciona. Manda un error de "Falta de contexto". Pero en la versión 1.4.1. funciona correctamente.

Por lo tanto lo reporto como un bug de la versión 1.5.1.

Change History (2)

comment:1 Changed 7 years ago by timmywil

Component: unfiledajax
Owner: set to hugoamlo
Priority: undecidedlow
Status: newpending

Gracias por tomarse el tiempo para contribuir con el proyecto jQuery! Por favor, un caso de prueba completo reducido en jsFiddle para ayudarnos a evaluar su boleto.

Además, asegúrese de probar con la versión Edge jQuery para asegurar que el problema todavía existe. Para empezar, utilice este repetitivo: http://jsfiddle.net/FrKyN/. Abra el vínculo y haga clic en "Tenedor" (en el menú superior) para empezar.

comment:2 Changed 7 years ago by trac-o-bot

Resolution: invalid
Status: pendingclosed

Because we get so many tickets, we often need to return them to the initial reporter for more information. If that person does not reply within 14 days, the ticket will automatically be closed, and that has happened in this case. If you still are interested in pursuing this issue, feel free to add a comment with the requested information and we will be happy to reopen the ticket if it is still valid. Thanks!

Note: See TracTickets for help on using tickets.