Bug Tracker

Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

Last modified 8 years ago

#10653 closed bug (invalid)

Image disappearing after load

Reported by: michiel.van.den.boogaart@… Owned by:
Priority: low Milestone: None
Component: misc Version: 1.7b2
Keywords: Cc:
Blocked by: Blocking:

Description

I have found this really weird bug which I think has to do with jQuery. It's hard to explain, but I have captures 2 example videos to demonstrate.

The following thing happens: With jQuery included, the page loads normal but at random some images disappear after loading.

Reproduce: Pff, I have no clue. I did notice the exact same behaviour using jQuery 1.6.4. Minified version or expaned version has no difference between them. It seems something having to do with z-index or overlapping html elements. In both examples the images lie beneath a other html element positioned right above it.

Example 1: http://www.youtube.com/watch?v=OdpTP6u_RqE Example 2: http://www.youtube.com/watch?v=JaAYK73EMCE

You can contact me to figure this out together. It may even have nothing to do with jQuery, but if you check out my Examples you can see why my thoughts go towards jQuery.

Note: every refresh is a hard refresh (CTRL+R / CTRL+F5)

Change History (1)

comment:1 Changed 8 years ago by timmywil

Component: unfiledmisc
Priority: undecidedlow
Resolution: invalid
Status: newclosed

Thanks for taking the time to contribute to the jQuery project! Please narrow down the issue further to help us assess your ticket. For support, see the forums or the #jquery irc channel. Once it has been established this it is an issue with jQuery, please provide a reduced test case from http://jsfiddle.net.

Note: See TracTickets for help on using tickets.