Bug Tracker

Ticket #9871 (closed bug: duplicate)

Opened 3 years ago

Last modified 3 years ago

removeAttr breaking chained functions in IE7

Reported by: Motty Owned by:
Priority: low Milestone: None
Component: event Version: 1.6.2
Keywords: Cc:
Blocking: Blocked by:

Description

Using removeAttr() seems to ignore other chained functions in jQuery 1.6.1+

Demo:  http://jsfiddle.net/phfZT/1/

Also, the input doesn't get focused in the main demo, but the val does change:  http://api.jquery.com/removeAttr/

It works fine when using 1.5.2 and older versions of jQuery

Change History

comment:1 Changed 3 years ago by timmywil

  • Priority changed from undecided to low
  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed
  • Component changed from unfiled to event

I don't see a problem with this one:  http://jsfiddle.net/timmywil/phfZT/2/

However, the problem with the focus in IE7 is a known issue and patches are welcome. The behavior may change in the event rewrite for 1.7.  http://jsfiddle.net/timmywil/qVUWN/

comment:2 Changed 3 years ago by timmywil

Duplicate of #8679.

comment:3 Changed 3 years ago by Motty

How is this a duplicate of #8679? When I run this demo  http://jsfiddle.net/timmywil/phfZT/2/ I see both outputs as zero in IE7.

Last edited 3 years ago by Motty (previous) (diff)

comment:4 Changed 3 years ago by timmywil

@Motty: this ticket is really reporting two separate issues. The first is worksforme because I can't reproduce a problem. The second is a duplicate of #8679 because it is due to calling focus in the callback.

comment:5 Changed 3 years ago by timmywil

Now seeing your edited comment. I see 1 then 0 in IE7. Not sure what is different then.

comment:6 Changed 3 years ago by Motty

This is what I'm seeing:  http://i51.tinypic.com/m8h5i1.jpg

Version 0, edited 3 years ago by Motty (next)

comment:7 Changed 3 years ago by Motty

Interestingly, if I put the removeAttr before the addClass, it works. I'll just use that as a workaround then. Thanks!

comment:8 Changed 3 years ago by timmywil

@Motty: yea that's really strange. Your pic looks an awful lot like IE9, but I tested IE9 as well and it works for me there too so I'm not sure how to reproduce.

Note: See TracTickets for help on using tickets.